maanantai 1. huhtikuuta 2013

Valkosipuli katkaravut - Cambas al Pil-Pil

Valkosipuli katkaravut - Cambas al Pil-Pil

n. 250 g  tuoreita katkarapuja
               valkosipulia
               persiljaa
               chili pippuria  kuiva tai tuore
               suolaa
               oliivi öljyä

kuori katkaravut, valkosipuli, hakkaa persilja ja chili
lorauta öljy pannuun, lisää pilkotut valkosipulit, chili, persilja
- anna valkosipulin kypsyä, varo polttamasta
lisää katkaravut kun öljy "sipisee" lisää suolaa
       kanna pöytään sipisevänä ja nauti
vaalean leivän kanssa. Toppaa leipää öljyyn.


Voit valmistaa  lohesta saman jos tuoreita katkoja ei ole.
leikkaa lohi n.sokeripalan kokoiseksi paloiksi.

3 kommenttia: